top of page

AGENDA

NU

WORKSHOP

Wil je méér uit je schildertalent halen? In een één op één setting? Sluit je dan aan gedurende enkele weken bij een workshop van Julia. 

De focus ligt op je passie en je kwaliteiten.  Je krijgt in het Atelier een veilige omgeving waar je jezelf op eigen tempo creatief (her)ontdekt.

 

Er is niet teveel structuur. Er is acryl, canvas , jouw werk...

Met een rustige, professionele omkadering.

Max. 4 personen per sessie. Reserveer tijdig je plaats.

Alvast welkom!

workshop

RECENT

OPEN ATELIER 

Gedurende twee weekends in sept. 2023 opende het atelier de deuren voor een breed publiek. Een manier om op eigen tempo kennis te maken met de soms monumentale werken van Julia.

Deze weekends waren een aanvulling op 'Hooggeëerd Publiek', een unieke groepstentoonstelling te Brasschaat in De Garage - 52 kunstenaars - van 15.09 tot 1.10 2023.

Open Atelier
NAkED COLOURS 2023

NAKED COLOURS

In mei 2023 liep deze tentoonstelling gedurende 5 dagen in het Zuiderpershuis op Antwerpen Zuid. Een 500-tal bezoekers konden genieten van nieuw en ouder werk. Dit prachtige gebouw waar vroeger elektriciteit voor de haven werd opgewekt, leende zich perfect voor de vaak monumentale doeken van Julia Peeters.  

SINT ANDRIES 2022

DE PROFUNDIS

Samen met de flamboyante priester Rudy Mannaerts van Sint-Andrieskerk selecteerden we 12 werken met een 'betekenisvolle religieuze achtergrond'.

 

Met hun eigen kleurenpalet en symbolische betekenis hingen de schilderijen in 2022 enkele maanden in deze prachtige kerk in Antwerpen.

 

Het imposante werk 'Icarus, val van de hoogmoed' hangt sindsdien op 7 meter hoogte recht tegenover het altaar. 

BIG BANG 2022